Cookies

Táto webová stránka www.uznefajcim.com používa súbory cookie a podobné technológie, aby ste sa odlíšili od ostatných používateľov. Používaním súborov cookie sme schopní poskytnúť vám lepší zážitok a vylepšiť našu stránku lepším pochopením toho, ako ju používate. Prečítajte si pozorne tieto pravidlá používania súborov cookie a uistite sa, že im rozumiete.

Váš súhlas s našimi Pravidlami používania súborov cookie sa považuje za prijatý, keď stlačíte tlačidlo „Prijať“ na banneri Náš súbor cookie alebo keď ste vybrali preferované možnosti súborov cookie v našom Správcovi súborov cookie a stlačili tlačidlo „Pokračovať“. Ak nesúhlasíte s našimi pravidlami používania súborov cookie, okamžite prestaňte používať našu stránku.

1. Definície a interpretácia

V týchto zásadách používania súborov cookie, pokiaľ kontext nevyžaduje inak, majú nasledujúce výrazy nasledujúci význam: Cookie: znamená malý súbor, ktorý naša stránka umiestni do vášho počítača alebo zariadenia pri návšteve určitých častí našej stránky alebo pri používaní určitých funkcií našej stránky;

Zákon o cookies: znamená príslušné časti nariadení o ochrane súkromia a elektronických komunikáciách (smernica ES) z roku 2003 a nariadenia EÚ 2016/679 Všeobecné nariadenie o ochrane údajov („GDPR“);

Osobné údaje: znamenajú všetky údaje, ktoré sa týkajú identifikovateľnej osoby, ktorú je možné priamo alebo nepriamo identifikovať z týchto údajov, ako je definované v nariadení EÚ 2016/679 Všeobecné nariadenie o ochrane údajov („GDPR“); a My / Nás / Náš: znamená „Náš web / škola / spoločnosť“, značka vlastnená a prevádzkovaná menom spoločnosti alebo osobou.

2. Informácie o nás

Naše webové stránky sú vlastnené a prevádzkované menom spoločnosti.

Názov Spoločnosti: Robert Miller, s.r.o.
Sídlo spoločnosti: Werferova 6, Košice
E-mailová adresa: uznefajcim@gmail.com
Telefónne číslo: 0948 305 382

3. Aké súbory cookie používa náš web?

3.1 Na váš počítač alebo zariadenie môžu byť  umiestnené nasledujúce súbory cookies:
  • Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky a pod.) – sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.


  • Cookies cielenej reklamy – spracovávané na základe vášho súhlasu.


  • Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google, Facebook alebo Linkedin. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.

  • Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu = stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Prevádzkovateľ webu Róbert Miller, Werferova 6, Košice, Slovensko, ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama).” Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to ak zmeníte nastavenia vami používaného internetového prehliadača.

  • Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics; prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

  • Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia.

    Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie či opravu;

  • žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavka nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;

  • v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na nás – kontaktná osoba: Róbert Miller – e-mail: uznefajcim@gmail.com; alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

  • viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov

  • Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke: uznefajcim.sk, nasledujúce súbory cookies:

  • Google Analytics, Typ: Cookies tretích strán, Účel: Získanie štatistických informácií, Doba spracovávania: Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do ostránenia informácií (napr. cez delete cache)

  • Facebook, Typ: Cookies tretích strán, Účel: identifikácia v rámci reklamní siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting), Doba spracovávania: 180 dní

4. Súhlas a kontrola

Pred umiestnením súborov cookie do vášho počítača alebo zariadenia sa vám zobrazí banner požadujúci váš súhlas s nastavením týchto súborov cookie. Poskytnutím súhlasu s umiestnením súborov cookie nám umožňujete poskytovať vám čo najlepšie skúsenosti a služby. Ak chcete, môžete odmietnuť súhlas s umiestnením súborov cookie, pokiaľ tieto súbory cookie nie sú nevyhnutne potrebné; niektoré funkcie našich stránok však nemusia fungovať úplne alebo podľa predpokladov. Dostanete príležitosť povoliť alebo odmietnuť rôzne kategórie súborov cookie, ktoré používame.

Okrem ovládacích prvkov, ktoré poskytujeme, môžete vo svojom internetovom prehliadači povoliť alebo zakázať súbory cookie. Väčšina internetových prehľadávačov vám tiež umožňuje zvoliť si, či chcete zakázať všetky súbory cookie alebo iba súbory cookie tretích strán. V predvolenom nastavení väčšina internetových prehliadačov prijíma súbory cookie, ale je možné to zmeniť. Ďalšie informácie nájdete v ponuke pomoci vo vašom internetovom prehliadači alebo v dokumentácii dodanej so zariadením.

Odkazy nižšie poskytujú pokyny na kontrolu súborov cookie vo všetkých bežných prehľadávačoch:

4.3.1 Google Chrome
4.3.2 Microsoft Internet Explorer
4.3.3 Microsoft Edge (Upozorňujeme, že v súčasnosti neexistujú žiadne konkrétne pokyny, bude vám však môcť pomôcť podpora spoločnosti Microsoft)
4.3.4 Safari (macOS)
4.3.5 Safari (iOS)
4.3.6 Mozilla Firefox
4.3.7 Android (vlastné prehliadače výrobcov nájdete v dokumentácii k zariadeniu)

5. Zmeny týchto zásad používania súborov cookie

5.1 Tieto zásady používania súborov cookie môžeme kedykoľvek zmeniť. Všetky také zmeny sa stanú pre vás záväznými pri vašom prvom použití našich stránok po vykonaní zmien. Preto sa odporúča občas skontrolovať túto stránku.
5.2 V prípade akýchkoľvek konfliktov medzi aktuálnou verziou týchto zásad používania súborov cookie a predchádzajúcimi verziami, platia platné a platné ustanovenia, pokiaľ nie je výslovne uvedené inak.

6. Ďalšie informácie

6.1 Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako používame súbory cookie, kontaktujte nás na adrese: uznefajcim@gmail.com
Created with